Pedikyr Östermalm

Vi erbjuder ett flertal skönhetsbehandlingar för dig som vill känna dig vackrare, vi värnar om dig och dina behov samt uppfyller dina önskemål! Kontakta oss för mer information!

Pedikyr Östermalm - Vi tar hand om dina behov

Koppla av i det mirakulösa fotbadet och låt oss göra jobbet! Vi undersöker dina fötter och ger dina naglar den lilla extra vård och omsorg de behöver. Det avslutas med en skön fotmassage.

Att ta hand om dina fötter är viktigt för både din hälsa och ditt välbefinnande Pedikyr innebär inte bara att fila och måla dina naglar, utan också massera dina ben och muskler för att hjälpa till att mjuka upp dina leder och minska förhårdnader på fotens botten. Pricken över i:et är förstås att du lämnar salongen med några riktigt läckra naglar.

Pedikyr Östermalm - Kvalitativa behandlingar med produkter av högsta kvalité!

Pedikyr Östermalm - Du önskar och vi skapar

Göteborg har många pedikyrsalonger som erbjuder skrubb, nagelvård, fotbad, Nail Art och lyxig fotmassage till låga priser. I centrum och vid vallgraven hittar du många bra ställen där du kan beställa manikyr och pedikyr samtidigt. Ett bra tips är att boka tid i förväg så att du inte behöver vänta mellan behandlingar och behandlingar.