Naglar Södermalm

Vi erbjuder ett flertal skönhetsbehandlingar för dig som vill känna dig vackrare, vi värnar om dig och dina behov samt uppfyller dina önskemål! Kontakta oss för mer information!

Naglar Södermalm - Vi tar hand om dina behov

Vi presenterar made by detty – den ultimata nagelupplevelsen. Våra naglar och nagelförlängningar är tillverkade av material av högsta kvalitet för att garantera maximal hållbarhet och fantastiska mönster som håller länge. Oavsett om du letar efter en klassisk manikyr eller en iögonfallande uppsättning naglar har vi något som passar alla stilar.

Vi är mycket stolta över att erbjuder ett unikt utbud av produkter, från gel till akryl och 3D-naglar, så att du kan hitta den perfekta looken för dig. Med våra expertnageltekniker på plats för att hjälpa dig att skapa vackra naglar varje gång, är made by detty ditt förstahandsalternativ för alla dina nagelvårdsbehov. Så vad väntar du på? Boka din tid redan idag!

Naglar Södermalm - Produkter av högsta kvalité!

Naglar Södermalm - Vi värnar om dig och dina behov

Kolla in vårt fantastiska produktsortiment och boka en tid med en av våra skickliga tekniker. Låt oss hjälpa dig att skapa fantastiska naglar som håller i flera veckor – samtidigt som vi ser till att din naglarna ser ut och mår bäst. Med made by detty kan du vara säker på att dina naglar alltid kommer att få uppmärksamhet.

Vänta därför inte länge och kom in o kontakta oss redan idag! Vi värnar om dig och tar hand om dina naglar så att du kan känna dig fin i vardagen!