Nagelförlängning Södermalm

Vi erbjuder ett flertal skönhetsbehandlingar för dig som vill känna dig vackrare, vi värnar om dig och dina behov samt uppfyller dina önskemål! Kontakta oss för mer information!

Nagelförlängning Södermalm - Vi tar hand om dina behov

Som en av de ledande nagelförlängningssalongerna i Stockholm är det viktigt att vi kan erbjuda bra service med tonvikt på kvalitet samtidigt som vi är prisvärda att tävla här i stan. Därför vill vi alltid leverera i förväg och erbjuda förstklassig nagelvård som genererar snygga nagelförlängningar till våra kunder.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till dina önskemål, allt från längden av naglarna till olika design och färger.

Nagelförlängning Södermalm - Produkter av högsta kvalité!

Nagelförlängning Södermalm - Vi värnar om dig och dina behov

Funderar du på nagelförlängning och behandlingar?Made by Detty i Stockholm finns nagelterapeuter med många års erfarenhet av att göra dina naglar så vackra som du önskar. Vi är först med de senaste designtrenderna och roliga nyheterna, medan ursnygga franska permanenta akrylnaglar alltid har en underbar elegansfaktor hos oss. Nagelförlängning innebär att förlänga din egen naturliga nagel än vad den egentligen är. Tillsammans kan vi ta fram ett förslag på en förlängning och behandling som passar dig och dina naglar.