Manikyr Östermalm

Vi erbjuder ett flertal skönhetsbehandlingar för dig som vill känna dig vackrare, vi värnar om dig och dina behov samt uppfyller dina önskemål! Kontakta oss för mer information!

Manikyr Östermalm - Vi tar hand om dina behov

Kanske har du bitit på naglarna länge och vill förlänga dem direkt? Detta är en fantastisk behandling för alla som vill gå direkt från korta till långa naglar. Vi hjälper dig med nagelförlängning så att du kan komma hem med långa vackra naglar samma dag. Vi förlänger längden, formen och färgen på dina naglar efter dina önskemål. Det är också möjligt att du letar efter en enkel manikyr för att fräscha upp dina torra, naturliga naglar igen. Kontakta oss i varje fall för att upprätta en behandlingsplan för en specifik nagel. För det handlar om dig!

Manikyr Östermalm - Kvalitativa behandlingar med produkter av högsta kvalité!

Manikyr Östermalm - Du önskar och vi skapar

Undrar du över nagelförlängning och nagelvård? Hos Made By Detty kan manikyrer med många års erfarenhet få dina naglar att se ut som du vill. Vi är de första att lära oss om de senaste designtrenderna och intressanta nyheterna, och vackra franska permanenta akrylnaglar har alltid vår elegans. Nagelförlängningar handlar om att förlänga de naturliga naglarna än vad de egentligen är. Tillsammans kan vi ge dig råd om nagelförlängning och behandlingar som passar dig och dina naglar.