Fransförlängning Nacka

Vi erbjuder ett flertal skönhetsbehandlingar för dig som vill känna dig vackrare, vi värnar om dig och dina behov samt uppfyller dina önskemål! Kontakta oss för mer information!

Fransförlängning Nacka - Vi tar hand om dina behov

Enfransförlängning innebär att vi lägger en ny förlängning på dina egna ögonfransar där vi kan använda längden och ändra krökningen för att få ögonfransarna att lyfta lite och visa mer. Enstaka fransar ger en väldigt naturlig effekt då endast en förlängning / egna fransar används. Vill du ha volym eller volym, förbeställ volymfransar, en annan teknik vi använder, och samla några fransar i små buntar för att ge volym.

Ögonfransarna vi använder är tunna och mjuka för optimal komfort och tillverkade av högkvalitativt siden. Ögonfransarna är veganska och allergivänliga. Vi använder endast lim som är godkänt av den norska läkemedelsverket för maximal säkerhet.

Fransförlängning Nacka - Kvalitativa behandlingar med produkter av högsta kvalité!

Fransförlängning Nacka - Du önskar och vi skapar

Efter att ha fått en hel uppsättning nya ögonfransar, ta hand om deras korrekta vård och tvätta dem regelbundet med en oljefri sminkborttagare. Vi rekommenderar att du använder ett speciellt framtaget ögonfransschampo, som du kan köpa på vår salong.

Det är bäst att tvätta på morgonen och kvällen, undvik att applicera smink eller lotioner runt eller på ögonen för bästa hållbarhet. Då kroppen själv ersätter dina fransar, ca 1-7 fransar/öga/dag, behöver du fylla på dina fransar regelbundet. Vi rekommenderar normalt tillskott var tredje vecka.